Ilmoittautuminen

Tämän sivun kautta ilmoittaudutaan MLL:n Laihian yhdistyksen kerhoihin, kirppareille ja muihin tapahtumiin. Ilmoittautumislinkit kuhunkin tapahtumaan tulevat näkyville ilmoittautumisajan alkaessa. Pystyt myös täyttämään kerhojen palautekyselylomakkeen tällä sivulla.

Rekisteriselosteen löydät tästä linkistä.

Palautekysely syksyn 2019 kerhoista

Täytä palautekyselylomake syksyn 2019 kerhoista tästä linkistä

Palautteet täytetään nimettömästi ja saatuja tuloksia hyödynnetään jatkossa kerhotoiminnan suunnittelussa. Kyselyyn pääsee vastaamaan 8.12.2019 asti.

Syksyn 2019 lastenhoitoillat

Syksyn 2019 lastenhoitoiltoihin ilmoittaudutaan tästä linkistä. Osallistumisoikeus vahvistetaan erikseen sähköpostitse.

Mikäli lapsi osallistuu useampaan lastenhoitoiltaan, tulee kullekin kertaa ilmoittautua erikseen. Jos perheestä ilmoittautuu useampi lapsi samaan lastenhoitoiltaan, tulee kukin lapsi myös ilmoittaa erikseen.

Lisätietoa lastenhoitoilloista täältä.

Syyslomakerho 14.-18.10.2019

Syyslomakerhoon ilmoittaudutaan tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja seuraavat jäävät jonottamaan paikkaa. Osallistumisoikeus vahvistetaan erikseen sähköpostitse.

Varauksen voi perua kaksi viikkoa ennen kerhoa maksutta ja tämän jälkeen vain lääkärintodistuksella. Jos peruutusta ei tehdä määräaikaan mennessä, voidaan varauksesta periä täysi hinta.

Lisätietoa syyslomakerhosta täältä.

Jututtamo - vertaisryhmä vanhemmille

Ilmoittaudu Jututttamoon tästä linkistä.