Ilmoittautuminen

Tämän sivun kautta ilmoittaudutaan MLL:n Laihian yhdistyksen kerhoihin, kirppareille ja muihin tapahtumiin. Ilmoittautumislinkit kuhunkin tapahtumaan tulevat näkyville ilmoittautumisajan alkaessa.

Rekisteriselosteen löydät tästä linkistä.

Kevään 2020 kerhot

Kevään 2020 kerhoihin ilmoittaudutaan tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja seuraavat jäävät jonottamaan paikkaa. Osallistumisoikeus vahvistetaan erikseen sähköpostitse.

Mikäli lapsi osallistuu useampaan kerhoon, tulee kuhunkin kerhoon ilmoittautua erikseen. Jos perheestä ilmoittautuu useampi lapsi samaan kerhoon, tulee myös kukin lapsi ilmoittaa erikseen.

Tiedot kustakin kerhosta löytyy täältä.

Talvilomakerho 24.-28.2.2020

Talvilomakerhoon ilmoittaudutaan tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja seuraavat jäävät jonottamaan paikkaa. Osallistumisoikeus vahvistetaan erikseen sähköpostitse.

Varauksen voi perua kaksi viikkoa ennen kerhoa maksutta ja tämän jälkeen vain lääkärintodistuksella. Jos peruutusta ei tehdä määräaikaan mennessä, voidaan varauksesta periä täysi hinta.

Lisätietoa talvilomakerhosta täältä.