Jäsenyys ja jäsenedut

MLL:n Laihian yhdistyksen jäsenenä voit saada etuja paikallisissa yrityksissä! Taas yksi syy lisää liittyä jäseneksi!

Jäsenmaksu on 25€ vuosi, ja sillä saat:

• Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa
  • Alennuksia yhdistyksemme järjestämistä kerhoista ja tapahtumista
  • Edullisemmat tarjoilut perhekahviloissa
  • Erilaisia jäsenetuja paikallisista yrityksistä. Lisätietoa alempana tällä sivulla.

Lue lisää jäsenyydestä, liittymisestä tai valtakunnallisista jäseneduista valtakunnallisilta Mannerhemin lastensuojeluliiton sivuilta.

Paikalliset jäsenedut

Seuraavat paikalliset yritykset tarjoavat jäsenillemme jäsenetuja vuonna 2020. Edut ovat hyödynnettävissä voimassa olevaa aikuisjäsenen jäsenkorttia näyttämällä, ellei toisin mainita.

Keskustelemme jatkuvasti myös muista uusista jäseneduista. Otathan yhteyttä, jos haluat tukea toimintaamme tarjoamalla jäsenetuja jäsenillemme.

Hammassydän

• Teho- ja kotivalkaisut -20%: Tehovalkaisu vastaanotolla 180€ (norm. 225€) ja kotivalkaisu 200€ (norm. 250€). Lisätietoja valkaisusta täältä.  Varaa aika maksuttomaan valkaisuarviointiin (15 min) tästä tai puh. 050 4156096.
  • Purentalihasten hieronnan yhteydessä (45€, 30min) Tilkkutäkin valmistama sydämenmuotoinen kauratyyny (arvo n. 10€) kaupan päälle.
  • Verkkosivut hammassydan.fi
  • Facebook: HammasSydän
  • Kauppatie 1A 3, 66400 Laihia / 050 415 6096

Kyrönmaa-Lehti

Onnitteluilmoitukset lapselle hintaan 25,- (sis. alv:n); kokona 1-palsta (leveys 4cm ja korkeus n. 5 cm).

Liikunta & Hyvinvointi ILO

Hieronnat jäsenhintaan:

Maanrakennus ja koneurakointi Mullo

Hiekkalaatikkohiekasta 5 euron alennus noudettaessa peräkärryllä. Hinnat 30-40€ riippuen onko 1 tai 2 akselinen kärry.

Parturi-Kampaamo Freesi ja Kauneushoitola Freesi

Parturi-Kampaamo Freesi tarjoaa hiusten leikkauksista -10% ja kauneushoitola Freesi tarjoaa kaikista palveluista -10% aikuisjäsenille ja perheen alle 12-vuotiaille lapsille normaalihintaisista hoidoista. Ei koske kotikäyntejä.

Purppura Puu Hius ja hyvinvointi

Tarjoaa jäsenetuna -10% intialaisesta päänhieronnasta ja äänimalja hoidoista.

Suutarintyöt Teijo Ranne

Jäsenetuna luistimien teroitus 7 euroa/pari

• Laihiantie 35, 66400 Laihia / 06 477 2342 / 0500 668 046

Vanha Pankki

MLL:n jäsenkorttia näyttämällä -10% alennus kortinhaltijalle perheineen Street Food ruuista ja virvoitusjuomista (ei sisällä alkoholia).

YESHiusOy

Jäsenetuna lasten hiustenleikkaus hintaan:
alle 7v. 16€ (norm.20€)
alle 12v. 20€ (norm. 26€)

• Facebook: YESHiusoy
  • Loukontie 6, 66440 Tervajoki / 046 5820025

Valtakunnalliset jäsenedut

Valtakunnalliset jäsenedut löydät seuraavista linkeistä: