Perhekeskus Oravanpesä

Oravanpesän tiloja saa vuokrata omaan käyttöön. Uudistetuissa ja viihtyisissä tiloissa on mukava järjestää vaikka lasten syntymäpäiväjuhlia.

Oravanpesän tilat kokivat suuria muutoksia vuosina 2016 - 2017, kun seiniä tapetoitiin ja maalattiin uuteen loistoon. Myös lelujen säilytyslaatikot uusittiin. Nyt lelut ovat paremmin saatavilla ja pysyvät järjestyksessä. Eteisessä on hyvin tilaa ulkovaatteille, kun vanha saunatilojen pukuhuone uudistettiin ja otettiin käyttöön.

Vuokrahinnat

Tunti hintaKoko päivä
MLL Laihia yhdistyksen jäsenet   6€30€
Muut yksityishenkilöt10€50€
Muut15€75€

Oravanpesältä löytyy myös hyväkuntoisia astioita: kahvikuppeja, laseja, mukeja ja erilaisia lautasia sekä aterimet n. 20 kutakin. Nämä tietysti kuuluvat vuokraan.

Vuokratilannetta voi tiedustella sähköpostitse laihian.yhdistys@mll.fi tai puhelimitse 050 452 3503.

Kuvia Oravanpesältä