Kerhot

MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät erilaisia kerhoja sekä lapsille että lapsille ja vanhemmille yhteisesti. MLL:n kerhoissa lapset saavat tutustua itseään kiinnostaviin asioihin, leikkiä, tutkia ja oppia omassa tahdissaan. Kerhossa lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja saavat uusia ystäviä.

Kevään 2020 kerhot

MLL:n Laihian yhdistyksen kevään 2020 kerhovalikoimaan kuuluu kaksi liikunnallista kerhoa.

Ilmoittautuminen  alkaa torstaina 20.2.2020 sivulla Ilmoittautuminen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja seuraavat jäävät jonottamaan paikkaa. Osallistumisoikeus vahvistetaan erikseen sähköpostitse. Kerhot toteutetaan mikäli osallistujia on kussakin kerhossa vähintään kahdeksan.

Monitoimikerho

Kerhossa teemana tutustuminen eri palloilulajeihin leikinomaisin tavoin ja perus motoriikan tukeminen mm. voimistelutemppuratoja hyödyntäen.

Ohjaajina Nelli Korpi & Vilma Vallinmäki (Kerhon vastuuhenkilönä Anna-Leena Kontiainen)

Kerhovarusteet: juomapullo ja tossut tai sisäpelikengät

Paikka:

Hulmin koulu, Hulmintie 28, 66400 Laihia

Ajankohta:

Keskiviikkoisin 17:00-18:00, 4.3.-20.5.2020, yhteensä 12 kertaa

Hinta:

MLL Laihian paikallisyhdistyksen jäsenille 35€ / muille 45€.

Kohderyhmä:

Noin 5-6 -vuotiaat tytöt ja pojat

Liikuntakerho

Kerhossa teemana voimistelu, tanssi, perusakrobatiaa ja liikunnalliset leikit.

Ohjaajina Vilma Vallinmäki & Emma Vallinmäki (Kerhon vastuuhenkilönä Essi Ala)

Kerhovarusteet: juomapullo ja tossut tai sisäpelikengät

Paikka:Hulmin koulu, Hulmintie 28, 66400 Laihia
Ajankohta:Keskiviikkoisin 18:05-19:05, 4.3.- 20.5.2020, yhteensä 12 kertaa
Hinta:MLL Laihian paikallisyhdistyksen jäsenille 35€ / muille 45€.
Kohderyhmä:Noin 4-5 -vuotiaat tytöt ja pojat