Kahvilat

Nähdään Oravanpesän kahviloissa!

Seuraa Facebookissa tai Instagramissa MLL Laihia ja pysy mukana tekemisessä.

Yhteiset kahvila hetket ovat tauolla, mutta voit varata yksityisen leikkihetken

ti-to klo: 9-12 numerosta 050 4523503

MLL.Laihian yhditysken kahvilat ovat tiistaisin keskiviikkoisin ja torstaisin klo: 9.30-12.

Osoitteessa Perhekeskus Oravanpesä: Ampujantie 1, 66400 Laihia.

Kahviloissa on mahdollisuus ostaa pientä välipalaa hintaan

• Lapsi 0,50€
  • Aikuinen 1€

Ruokaviikolla:

•  Lapset 1€
  • Aikuiset MLL:n jäsen 2€
  • Aikuiset ei jäsen 3€

Keittiöstä löytyy jääkaappi, astioita sekä mikro, joten myös omien ruokien säilytys ja lämmittäminen on mahdollista. Oravanpesän lelut ovat yhteisessä käytössä ja tilat laitetaan yhdessä järjestykseen kahvilahetken päätteeksi.

Kaikissa kahviloissa ohjaajana toimii elokuusta 2020 alkaen Dita Nyman.

Tervetuloa kaikki viettämään mukavia kahvila ja leikkihetkiä!

Kahviloissa ennakkoilmoittautuminen. Osallistumisviestin voi laittaa
numeroon: 050 4523503

Vauva/perhekahvila tiistaisin klo 9.30-12

Vauvakahvila on tarkoitettu ensisijaisesti vauvoille vanhemman kanssa. Myös taaperot ovat tervetulleita. Vauvakahvilassa pääpaino on rupattelussa ja kokemusten jakamisessa, mutta välillä kahvilassa on mahdollisuus osallistua ohjattuun toimintaan.

Perhekahvila keskiviikkoisin klo 9.30-12

Perhekahvila on kaikkien alle kouluikäisten lasten oma kohtaamispaikka. Lapset tulevat paikalle aikuisen kanssa, aikuinen voi olla oma vanhempi, isovanhempi tai hoitaja. Kahvilassa on hyvä opetella ryhmässä toimimista leikkien avulla. Kahvilassa jokainen vastaa omista lapsistaan ja yleisestä viihtyvyydestä. Tervetuloa rupattelemaan ja osallistumaan ohjelmaan!

Perhekahvila/teemakahvila torstaisin klo 9.30-12

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset. Teemakahvilassa on erilaista ohjelmaa, mm. satutuokioita, lauluja, pelejä sekä välillä vierailevia esittelijöitä tai puhujia eri aiheista yms.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja toimintaehdotuksia!