Kahvilat

MLL:n Laihian yhdistyksen kahvilat kokoontuvat tiistaista torstaihin Perhekeskus Oravanpesällä osoitteessa Ampujantie 1, 66400 Laihia.

Kahviloissa on mahdollisuus ostaa pientä purtavaa hintaan 50 snt/lapsi ja 1€/aikuinen tai keittoviikolla lapset 1€, aikuiset MLL jäsenet 2€, aikuiset ei jäsenet 3€.

Keittiöstä löytyy astioita ja mikro, joten myös omien ruokien lämmittäminen on mahdollista. Oravanpesän lelut ovat yhteisessä käytössä ja tilat laitetaan yhdessä järjestykseen kahvilahetken päätteeksi.

Kaikissa kahviloissa ohjaajana toimii tammikuusta 2019 alkaen Heidi Kurvinen.

Tervetuloa kaikki viettämään mukavia kahvilahetkiä!

Olisitko sinä halukas pitämään iltakahvilan Oravanpesällä? Lisää vapaaehtoisia iltakahvilavetäjiä kaivataan! Ota yhteyttä ja kysy lisää joko kahviloissa Heidiltä tai sähköpostitse laihian.yhdistys@mll.fi

Vauvakahvila tiistaisin klo 10-14

Vauvakahvila on tarkoitettu ensisijaisesti vauvoille vanhemman kanssa. Myös taaperot ovat tervetulleita. Vauvakahvilassa pääpaino on rupattelussa ja kokemusten jakamisessa, mutta välillä kahvilassa on mahdollisuus osallistua ohjattuun toimintaan.

Perhekahvila keskiviikkoisin klo 9.30-12

Perhekahvila on kaikkien alle kouluikäisten lasten oma kohtaamispaikka. Lapset tulevat paikalle aikuisen kanssa, aikuinen voi olla oma vanhempi, isovanhempi tai hoitaja. Kahvilassa on hyvä opetella ryhmässä toimimista leikkien avulla. Kahvilassa jokainen vastaa omista lapsistaan ja yleisestä viihtyvyydestä. Tervetuloa rupattelemaan ja osallistumaan ohjelmaan!

Perhekahvila/teemakahvila torstaisin klo 10-12

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset. Teemakahvilassa on erilaista ohjelmaa, mm. satutuokioita, lauluja, pelejä sekä välillä vierailevia esittelijöitä tai puhujia eri aiheista yms.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja toimintaehdotuksia!