Kesäkerhot 2020

Kesäkerhot on tarkoitettu noin 6-10 -vuotiaille / 1-3 -luokkalaisille. Kerhoviikot ovat kesäkuussa viikot 23–26 sekä elokuussa viikot 32 ja 33; ohjattua tekemistä on joka päivä klo 9.30–14.30. Lapsen voi tuoda kerhoon jo klo 8.30 alkaen ja iltapäivällä kotiin pitäisi lähteä viimeistään klo 15.

Kerhoviikoilla on eri teemoja, jolloin jokin tietty aihe painottuu sillä viikolla enemmän. Teema ei kuitenkaan sulje pois vapaata leikkiä ja ohjelmaa voidaan myös muokata lasten toiveiden mukaan. Teemat mainitaan ilmoittautumisviikkojen yhteydessä.

Teemat

Viikko 23 (1.-5.6.) Kokkailu- ja leivonta kerhoviikko

Viikko 24 (8.-12.6.) Liikunnallinen kerhoviikko

Viikko 25 (15.-18.6.) Kuvataide ja askartelu kerhoviikko

Viikko 26 (22.-26.6.) Eläimet ja luonto kerhoviikko, jokaisena kerhopäivänä mukana ohjaajan Sylvi-koira. Mikäli kerhoon osallistuu allergikko, koiran läsnäoloa kerhossa harkitaan uudelleen.

Viikko 32 (3.-7.8.) Liikunnallinen kerhoviikko

Viikko 33 (10.-11.8.) Kuvataide ja askartelu kerhoviikko (Huom! Koulu alkaa Laihialla keskiviikkona 12.8., joten kerhopäivät ovat maanantai ja tiistai. Torstaina ja perjantaina 13.-14.8. voimme järjestää koulunjälkeisen iltapäiväkerhon kysynnän mukaan. Vajaa viikko huomioidaan hinnassa!)

Hinta

30€/viikko MLL:n Laihian yhdistyksen jäseniltä ja 40€/viikko muilta. Juhannusviikko 25€ jäseniltä ja 35€ muilta. Viikko 33 (ellei tarvetta ip-kerholle to ja pe) 15€/jäseniltä, 17€ muilta. Hinta sisältää lämpimän ruoan.

Paikkoja on rajoitettu määrä, ja mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme mukaan pääsyn tai mahdollisen jonotustilanteen sähköpostitse.

Ilmoittautuminen

Kerhoon ilmoittaudutaan sähköisesti yhdistyksen kotisivujen kautta täällä. Ilmoittautuessa kysytään lapsen nimi, ikä, allergiat sekä vanhemman yhteystiedot ja mille viikoille lapsi osallistuu.

Lisätietoja sähköpostitse laihian.yhdistys@mll.fi ja puhelimitse 050 452 3503.