Lastenhoito

Lastenhoitoapua koteihin

MLL Laihian yhdistys on kouluttanut lastenhoitajia, joita voi kysyä kotiin avuksi.

Hoitajat ovat n.18-vuotiaita nuoria ja tällä hetkellä hoitoringissä on 4 hoitajaa. Tuntitaksa on 9e/h ja minimiaika 2h. Palkka maksetaan käteisellä. MLL:n lastenhoitoapu on tarkoitettu tilapäiseen ja lyhytaikaiseen lastenhoidon tarpeeseen.

Näistä linkeistä löytyy enemmän tietoa työantajalle, eli perheelle, mm. palkanmaksusta, hoidettavien lasten lukumäärästä ja velvollisuuksista:  http://www.mll.fi/vanhempainnetti/lastenhoito/tyonantaja/ sekä www.palkka.fi

Laihian lastenhoitajia voi tiedustella osoitteesta laihian.yhdistys@mll.fi  tai numerosta 050 452 3503.

Nuori: Hoitorinkiin kaivataan lisää koulutettuja hoitajia. Eli jos olet kiinnostunut kouluttautumaan MLL lastenhoitajaksi, ota yhteyttä ylläolevaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Pohjanmaan piirin järjestämästä seuraavasta kurssista ei vielä ole päivämääriä tiedossa, mutta tiedotamme heti kun asia varmistuu.

Kurssilla opiskellaan lasten kasvua, kehitystä ja hoitoa. Käsitellään myös vuorovaikutustaitoja, pohditaan miten ehkäistä lasten tapaturmia ja miten toimia lapsen sairastuessa. Kurssi koostuu lähiopetuksesta, oppimispäiväkirjasta ja harjoittelusta perheessä. Kurssin suorittaneena saa todistuksen kurssisuorituksesta ja sen myötä voi päästä lastenhoitajarinkiin, jossa toimitaan hoitajana perheen kotona. Ikä kurssille 16-70 vuotta.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: laihian.yhdistys@mll.fi  tai 050 452 3503.