Tule mukaan vapaaehtoiseksi!

28.8.2019

MLL:n Laihian yhdistys tahtoo vastata kysyntään ja hakee nyt uusia vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin.

Iltaperhekahvilan puitteet Oravanpesällä ovat olemassa, vielä tarvitsemme mahdollistajia eli aikuisia, jotka voivat vuorotellen pitää kahvilaa avoinna. 
Vapaaehtoisena voit tulla paikalle lastesi kanssa, sitoudut omalla vuorollasi avaamaan ovet ajoissa, huolehdit kahvit kiehumaan, varmistat, että laitatte yhdessä paikat kuntoon ennen ovien sulkemista, sekä muutaman muun asian. Kahviloilla voi olla teema, niissä voi käydä vierailevia puhujia tai ne voivat olla vain vapaata seurustelua pikkupurtavan äärellä - ne ovat juuri mahdollistajiensa näköisiä! Tuletko mukaan?

Hallitukseen? Yhdistyksen tulevan vuoden hallitukseen ovat tervetulleita  uudet innokkaat jäsenet erovuoroisten tilalle. Olisiko sinulla hetki aikaa vapaaehtoistyölle? Jokainen osallistuu omien mahdollisuuksiensa mukaan ja lapset voi ottaa kokouksiin mukaan. Yhdessä järjestämme laihialaisille lapsiperheille mm. tapahtumia ja kerhoja. Uudet ideat ovat myös tervetulleita! 

Ota yhteyttä joko Heidiin perhekahviloissa, numeroon 050 452 3503 tai sähköpostitse laihian.yhdistys@mll.fi ja kysy lisää! Voit myös ehdottaa omannäköistäsi vapaaehtoisen roolia. Vinkkejä löydät täältä https://www.mll.fi/tue-tyotamme/tule-vapaaehtoiseksi/