Syyslomakerho

Syyslomakerho järjestetään Perhekeskus Oravanpesällä 1-3-luokkalaisille lokakuussa viikolla 42, maanantaista perjantaihin 14.-18.10.2019. Ohjattua tekemistä on joka päivä klo 9–14, mutta ovet avataan jo 8.30 ja paikalla saa olla klo 15 asti.

Kerhossa on kaikenlaista mukavaa yhdessä tekemistä, kuten ulkoilua omassa pihassa tai läheisillä leikkikentillä, askartelua, leikkejä, pelejä, kuva- ja sanataiteilua ja mahdollisesti leipomista. Päivän ohjelma suunnitellaan lasten ehdoilla ja pidetään mielekkäänä myös toiveita kuunnellen, onhan kyseessä lasten loma.

Kerhomaksut

MLL:n Laihian yhdistyksen jäsenet: 30€
Muut: 40€

Kerhossa valmistetaan ja tarjotaan lounas, joka sisältyy kerhomaksuun. Halutessaan iltapäiväksi voi ottaa mukaan pientä välipalaa.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Kerhopaikka varataan erillisellä lomakkeella ilmoittautumissivulta. Ilmoittautuminen alkaa ti 10.9.2019.

Varauksen voi perua kaksi viikkoa ennen kerhoa maksutta ja tämän jälkeen vain lääkärintodistuksella. Jos peruutusta ei tehdä määräaikaan mennessä, voidaan varauksesta periä täysi hinta.

Lisätietoja

Voit tiedustella lisää kerhoista osoitteesta laihian.yhdistys@mll.fi tai puhelimitse 050 452 3503.

Ilmoittautuminen syyslomakerhoon alkaa tiistaina 10.9.2019.